ТОВ «Хмельницькенергозбут» в лідерах рейтингу постачальників електроенергії!

В рамках проєкту USAID «Прозорість енергетичного сектору» команда аналітичного центру DiXi Group презентувала «Рейтинг постачальників електроенергії». До рейтингу потрапило 50 найбільших електропостачальних компаній України, таким чином охоплено близько 80% роздрібного ринку електричної енергії.

Рейтинг постачальників електроенергії — це інструмент, який дозволяє проводити регулярне оцінювання компаній за набором індикаторів, формувати їх загальний рейтинг, рейтинг за окремими категоріями, робити аналітичні узагальнення та відслідковувати прогрес.

Мета рейтингування — сприяти поступу роздрібного ринку електроенергії з урахуванням кращих європейських практик та для відстежування розвитку постачальників та ринку в цілому.

Постачальників оцінювали за чотирма основними критеріями: онлайн-сервіси, комерційні пропозиції, інформування споживачів, прозорість і ділова активність.

За оцінкою незалежних експертів, ТОВ «Хмельницькенергозбут» посідає 5 місце в загальному рейтингу постачальників електричної енергії в Україні, отже, ми — надійна компанія, яка має впевнені позиції на ринку та значний потенціал для росту.

Результати рейтингу є визнанням нашої роботи і ми не збираємося зупинятися та будемо продовжувати розвиток усіх вищезазначених напрямків діяльності з метою якісного та надійного забезпечення електричною енергією наших споживачів.

Відділ маркетингу та зв’язків з громадськістю

Наверх