“Україна соборна. Разом до перемоги!”

Шановні колеги, партнери та споживачі!

22 січня ми відзначаємо важливе для держави свято – День Соборності України. Більш ніж сто років тому відбулось об’єднання українських земель в єдину самостійну державу. Цей день нагадує, що у нас єдина держава і ми – єдиний народ!

Сьогодні соборність для України – не лише пам’ять про минуле, а й згуртована співпраця заради переможного майбутнього могутньої держави, про яку так мріяли предки і якою пишатимуться нащадки.

І зараз ми, як ніколи, об’єднані у своїх вчинках, думках і мріях. Бо ми всі разом прагнемо Перемоги і бажаємо жити у вільній, безпечній, справедливій і успішній країні. Саме таку Україну кожен з нас хоче бачити, саме такою ми її відбудуємо і зробимо.

Від щирого серця бажаю всім любові до рідної землі, єдності духу, міцної дружби та братерської допомоги, чистого і мирного неба.

Нехай наша з вами спільна діяльність, спрямована на розвиток, зміцнення і розквіт України, принесе почуття радості та гордості від причетності до її розбудови. Впевнений, що ми з гідністю вистоїмо у ці нелегкі для країни часи, знову возз’єднаємось і збережемо незалежність Батьківщини!

Слава Україні! 
Героям Слава!

З повагою – 
Олег ІВАНЮК,
директор ТОВ «Хмельницькенергозбут»

Наверх