Увага! Зміни до договорів відповідно до нових Правил роздрібного ринку електричної енергії!

Шановні споживачі електричної енергії!

Постановою НКРЕКП від 26.06.2020 року № 1219 «Про затвердження змін до Правил роздрібного ринку електричної енергії», внесено зміни до договорів:

Відповідною постановою, також внесено зміни до:

Детально ознайомитись із змінами внесеними вищевказаною постановою Ви можете за посиланням.

Відповідно до п. 3.2.4 Правил роздрібного ринку електричної енергії, затверджених постановою НКРЕКП від 14.03.2018 року № 312 (із змінами) у разі надання у встановленому порядку електропостачальником споживачу повідомлення про зміни умов договору про постачання електричної енергії (у тому числі зміну ціни), що викликані змінами регульованих складових ціни (тарифу на послуги з передачі та/або розподілу електричної енергії, ціни (тарифу) на послуги постачальника універсальних послуг та/або «останньої надії») та/або змінами в нормативно-правових актах щодо формування цієї ціни або умов постачання електричної енергії, договір вважається із зазначеної в повідомленні дати зміни його умов (але не раніше ніж через 20 днів від дня надання споживачу повідомлення):

  1. Розірваним (без штрафних санкцій) за ініціативою споживача – у разі надання електропостачальнику письмової заяви споживача про незгоду/неприйняття змін.
  2. Зміненим на запропонованих електропостачальником умовах – якщо споживач не надав електропостачальнику письмову заяву про незгоду/неприйняття змін.

Враховуючи зазначене, у разі незгоди із внесеними змінами, Споживачу необхідно у письмовій формі повідомити ТОВ «Хмельницькенергозбут» про свою незгоду/неприйняття змін. У разі ненадання письмової заяви про незгоду/неприйняття змін у встановлені законодавством терміни, договори будуть вважатись зміненими на нових умовах.

Наверх