Відтепер постачаємо і природний газ!

Протягом тривалого періоду ТОВ «Хмельницькенергозбут» забезпечує постачання електричної енергії на території Хмельницької області і зарекомендувало себе як надійний та відповідальний партнер.

З метою покращення обслуговування наших клієнтів та зручності в закупівлі енергоносіїв, ТОВ «Хмельницькенергозбут» відповідно до Постанови НКРЕКП № 2083 від 07.10.2019 отримало ліцензію на право провадження господарської діяльності з постачання природного газу та з лютого 2020 року розпочато реалізацію природного газу.

Нагадаємо, що з 1 серпня цього року кожен побутовий споживач має право змінити постачальника і придбавати газ за більш вигідною ціною та  з кращим сервісом. При цьому транспортування газу й надалі здійснюють оператори розподільчих мереж (облгази), тому оплата послуги з доставки газу здійснюється окремо.

При виборі постачальника газу варто звертати увагу не лише на ціну палива, а й на репутацію самого постачальника. Обравши нас постачальником газу, ви отримаєте ряд суттєвих переваг:

  • комплексне постачання енергоресурсів газ + електроенергія;
  • вигідні та безпечні умови співпраці;
  • прозорі ціни та зрозумілі умови постачання газу;
  • своєчасне формування рахунків;
  • якісний сервіс та індивідуальний підхід до кожного клієнта.

Детальніше ознайомитися з умовами постачання природного газу, нормативними актами та іншою необхідною інформацією ви можете у відповідному розділі на нашому сайті.

Для того, щоб укласти договір на постачання природного газу з ТОВ «Хмельницькенергозбут» чи отримати більш детальну інформацію, потрібно зателефонувати до  нашого Кол-центру:

Вибір надійного постачальника енергоресурсів — запорука Вашої стабільності!

Наверх